Kuře pejcharka

Lahodný oběd z kuřecího masa. Kuře zapékáme se zeleninou a smetanou.


4.315x
75 min

Postup přípravy

Rajčata i papriku omyjeme. Rajčata nakrájíme na plátky (lze použít i cherry rajčátka), papriku zbavenou semínek nakrájíme na nudličky.

Naporcované, omyté a osušené kuře vložíme do pekáče. Poklademe paprikou, plátky rajčat a přidáme několik bobkových listů. Okoření celým pepřem, solí a jemně posypeme provensálským kořením. Vše zalijeme šlehačkou.

Kuře pejcharka pečeme ve vyhřáté troubě, dokud není maso dost měkké. Přílohu volíme podle vlastního výběru.
user-icon

autor španělka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuře pejcharka

Zpět na recept