Kuře pečené s kysanou smetanou

Jednoduše připravené maso s kysanou smetanou, které můžeme vylepšit různými druhy bylinek.


2.9519x
60 min
1×

Postup přípravy

Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a vložíme do pekáče s olejem a máslem. Ještě přidáme na plátky nakrájený česnek, aby bylo kuře pěkně provoněné.

Připravené kuře vložíme do předehřáté trouby a zapékáme. Po chvíli ho podlijeme vodou, snížíme teplotu a za občasného polévání vypečenou šťávou kuře dopečeme doměkka. Potom kuře zalijeme kysanou smetanou a jen krátce prohřejeme.

Kuře pečené s kysanou smetanou podáváme s vařenou rýží nebo s brambory.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuře pečené s kysanou smetanou

Zpět na recept