Kuře ořechovou omáčkou

Naporcované kuře dušené na másle podáváme s jemnou smetanovou omáčkou s kousky vlašských ořechů.


2.9485x
60 min

Postup přípravy

Naporcované kuře osolíme, opepříme. Na másle osmahneme nakrájenou cibulku a porce masa na ní opečeme. Podlijeme horkou vodou a pomalu dusíme. Měkké kuře vyjmeme a necháme ho v teple, šťávu zahustíme moukou, přidáme máslo, nebo rozředíme vodou, krátce povaříme, přisypeme nasekané ořechy, trochu citronové šťávy a smetanu, ve které jsme si rozmíchali žloutek. Omáčku už nevaříme, jen jí prohřejeme a přidáme kuře.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuře ořechovou omáčkou

Zpět na recept