Nejprve si několik hodin předem naložíme kuřecí maso do marinády. Maso nejprve opláchneme proudem studené vody, osušíme, nakrájíme na nudličky a posypeme mletým zázvorem. Následně maso potřeme směsí olivového oleje a grilovacího koření. Takto připravené maso naskládáme na sebe do porcelánové misky a uložíme do ledničky.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlkolečka. Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka. Hermelín nakrájíme na tenké plátky. Špagety dáme vařit podle návodu na obalu.
Na pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje a nejprve na něm orestujeme cibuli. Následně přidáme maso, které zprudka osmažíme ze všech stran. Nakonec přidáme pórek a krátce podusíme.
Kuřecí maso na zázvoru servírujeme následovně: na velký mělký talíř doprostřed umístíme porci špaget. Na špagety rozprostřeme několik plátků hermelínu a vše završíme porcí masové směsi. Díky teplotě špaget a masa se hermelín po chvíli krásně rozpustí.