Kuře babičky z Krkonoš

Babiččin recept na kuře, po kterém jsme se vždycky mohli utlouct.


3.490x
90 min
1×

Postup přípravy

Podle potřeby kuře očistíme. Důkladně jej okmínujeme a nasolíme. Zelí necháme okapat a podle potřeby jej můžeme překrájet na menší nudličky.

Uzené maso nakrájíme na kousky a na rozpálené pánvi s olejem ho asi 5 minut restujeme. Když maso pustí šťávu, přidáme zelí a vše ještě několik minut dusíme. Směs necháme vychladnout.

Studenou směsí plníme kuře. Otvor uzavřeme. Kuře vložíme do pekáčku, přidáme máslo a za občasného podlévání pečeme kuře doměkka.

Podáváme s brambory.
user-icon

autor savena


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuře babičky z Krkonoš

Zpět na recept