Kukuřičné těstoviny se sýrovou omáčkou

Pokrm vhodný při bezlepkové dietě.


3.810x
30 min

Postup přípravy

Nastrouháme nivu, goudu a čedar, vše nasypeme do horkého vývaru (z kostky) a zvolna ohříváme, až se rozpustí.

Ve smetaně rozmícháme 2 lžičky škrobové moučky a přidáme do omáčky společně se lžící jemně nasekané petrželky. Necháme přejít varem. Podle chuti můžeme přidat utřený česnek.

Mezitím uvaříme kukuřičné těstoviny (k sehnání v bio prodejnách), které po uvaření slijeme a smícháme s omáčkou. Posypeme strouhaným čedarem a můžeme podávat.
user-icon

autor Evunka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kukuřičné těstoviny se sýrovou omáčkou

Zpět na recept