Krůtí směs s patizonem

Jemná chutná krůtí směs s patizonem.


3.095x
60 min
1×

Postup přípravy

Krůtí směs omyjeme, vložíme do slané vody a spolu s neoloupanou cibulí uvaříme téměř doměkka. Pak přidáme očištěnou a omytou kořenovou zeleninu a dovaříme.

Měkké maso vyjmeme, zbavíme kůže, kostí a nakrájíme na menší kousky.

Patizon oloupeme, nakrájíme na kostičky, osolíme a necháme 10 minut odpočinout.

Druhou cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Zpěníme ji na tuku, přidáme kostičky patizonu, krátce osmahneme, přidáme krůtí maso, prohřejeme, dochutíme kečupem, prolisovaným česnekem, pepřem a drobně sekanou petrželkou. Nakonec vmícháme sójovou omáčku.

Krůtí směs s patizonem podáváme s rýží.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí směs s patizonem

Zpět na recept