Krůtí roládky

Výborné krůtí maso by nemělo na našem stole chybět. Tímto receptem na neděli jistě zazáříte.


3.191x
60 min

Postup přípravy

Krůtí řízky očistíme a naklepeme. Přepůlíme je, osolíme a okořeníme čerstvě drceným pepřem. Parmezán nastrouháme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kostičky. Špenát opláchneme.

Na plátek krůtího masa položíme plátek šunky, hustě posypeme parmezánem, navrch položíme list špenátu. Řízek svineme do závitku a upevníme párátkem, aby držel tvar. U zbylých krůtích kousků postupujeme stejně.

Závitky zprudka opečeme v rozpáleném oleji a vyjmeme z pánve.

Do výpeku v pánvi vložíme cibuli s česnekem a osmahneme. Přilijeme kuřecí vývar, bílé víno a dochutíme muškátovým květem.

Do vzniklé šťávy vložíme opečené závitky a necháme asi 10 minut podusit.

Ideální přílohou je rýže.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí roládky

Zpět na recept