Vaření.czReceptyKrůtí roláda po staročesku

Krůtí roláda po staročesku

Lehké masité jídlo pro slavnostnější příležitosti.


4.118x
75 min
2×

Ingredience

3 kscibule
2 ksmrkev
1 kgkrůtí roláda

podle chuti

sůl
mletá sladká paprika
mletý černý pepř
celý kmín

Postup přípravy

Krůtí maso okořeníme a pomocí provázku či svorek zabalíme v roládu. Tu můžeme naplnit vejci, kyselou okurkou či měkkým salámem podle chuti. Zeleninu očistíme, cibuli krájíme na středně hrubo, mrkve na kolečka. Do hlubokého pekáčku dáme tuk a poklademe pokrájenou cibuli a mrkev. Znovu okořeníme stejným kořením jako na maso. Roládu po staročesku dáme péci dozlatova. V receptu je důležitá právě mrkev a cibule při pečení. Krůtí roládu po staročesku podáváme s pečivem či americkými brambory.
user-icon

autor kastanci


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí roláda po staročesku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena