Krůtí řízky nasladko

Recept na chutný sladko-slaný oběd.


4.48x
25 min

Postup přípravy

Omyjeme hroznové víno. Maso očistíme, plátky lehce naklepeme a trošku z obou stran ochutíme solí.

V pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm po obou stranách krůtí plátky. Podlijeme vínem zředěným v poměru 1:1 s vodou, vmícháme cukr, skořici a muškátový oříšek. Krůtí řízky podusíme doměkka. Než maso stáhneme z ohně, přisypeme ještě hroznové víno, jen na prohřátí.

Nasladko připravené krůtí řízky podáváme s bramborem či hranolky.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí řízky nasladko

Zpět na recept