Krůtí řízek v mandlovém těstíčku

Slavnostnější pokrm, kdy řízečky obalujeme v mandlových lupíncích a podáváme k nim směs rajčat a zelených fazolek. Je to veliká dobrota!!


2.9966x
60 min

Postup přípravy

Řízky osolíme a opepříme. Obalíme v mouce a vejci a nakonec v mandlových lupíncích, které přitiskneme. Šalotky (mohou být i cibule) spolu s rajčaty nakrájíme na kostičky. Cibulku zpěníme na másle, přidáme fazolky a špetku saturejky. Podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme asi 10 minut, opepříme, osolíme a okořeníme muškátem. Řízky osmažíme na tuku z každé strany. K fazolkám přidáme rajčata a prohřejeme, směs ještě okořeníme solí a pepřem a podáváme k osmaženým řízkům a bramborám.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí řízek v mandlovém těstíčku

Zpět na recept