Krůtí řízek plněný

Krůtí maso plněné směsí celeru a křenu.


2.981x
35 min

Postup přípravy

Celer oloupeme a nastrouháme nahrubo. Křen očistíme a nastrouháme. Šunku nakrájíme na nudličky. Celer na másle podusíme a pak jej smícháme s křenem a křenem.

Z krůtích prsou nakrájíme 4 větší plátky, které naklepeme, osolíme a opepříme. Na polovinu plátků navršíme směs z celeru a křenu.

Druhou polovinu plátku přeložíme na náplň, stiskneme a spíchneme špejlemi nebo špikovacími jehličkami.

Takto připravené řízky obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance a na oleji je zvolna usmažíme.

Plněné krůtí řízky podáváme s bramborovou kaší.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí řízek plněný

Zpět na recept