Krůtí řízek plněný

Krůtí maso plněné směsí celeru a křenu.


2.981x
35 min

Ingredience

sůl
mletý bílý pepř
olej na smažení
1 kskrůtí prso

trojobal

2 ksvejce
5 lžicstrouhanka
4 lžícehladká mouka

náplň

2 lžícemáslo
2 plátkyšunka
0.5 ksceler
50 gkřen

Postup přípravy

Celer oloupeme a nastrouháme nahrubo. Křen očistíme a nastrouháme. Šunku nakrájíme na nudličky. Celer na másle podusíme a pak jej smícháme s křenem a křenem.

Z krůtích prsou nakrájíme 4 větší plátky, které naklepeme, osolíme a opepříme. Na polovinu plátků navršíme směs z celeru a křenu.

Druhou polovinu plátku přeložíme na náplň, stiskneme a spíchneme špejlemi nebo špikovacími jehličkami.

Takto připravené řízky obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance a na oleji je zvolna usmažíme.

Plněné krůtí řízky podáváme s bramborovou kaší.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí řízek plněný

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena