Krůtí prsa dušená na víně podáváme s bramborem, těstovinami, ale výborně chutnají jen s bílou vekou.
1 stroužek | česnek |
4 dl | vývar |
2 lžíce | rajčatový protlak |
2 dl | bílé víno |
1 lžička | hladká mouka |
400 g | krůtí prsa |
1 lžíce | sekaná petržel |
100 g | nakládané žampionové řezy |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena