Krůtí plněný smotek

Zajímavý recept na plněná krůtí prsa.


4.36x
75 min
1×

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky. Ty naklepeme na tenké plátky. Plátky osolíme, opepříme potřeme hořčicí a kečupem.

Krůtí plněný smotek položíme nemarinovanou stranou na rozehřátou pánev. Pomalu pečeme, až je maso skoro hotové. Otočíme je. Na opečenou stranu položíme plátky šunky, posypeme sýrem a pomalu dopečeme. Hotové krůtí maso stočíme do smotku.

Krůtí plněné smotky rozdělíme na talíře. Na talíři je přelijeme výpekem, který zředíme vývarem. Vhodnou přílohou jsou brambory nebo rýže.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí plněný smotek

Zpět na recept