Krůtí nudličky se špagetami v pórkovém krému

Vyzkoušejte recept na jemné krůtí nudličky v pórkové krémové omáčce, který výborně chutná se špagetami.


4.633x
45 min
7×

Postup přípravy

Krůtí prsa očistíme, nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na oleji maso zprudka ze všech stran opečeme, podlijeme vývarem a zvolna dusíme doměkka.

Pórek očistíme, nakrájíme na kolečka, na másle zvolna podusíme, ochutíme solí a pepřem a ponorným mixerem rozmělníme dohladka. Špagety uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu.

K měkkým krůtím nudličkám vmícháme pórkový krém, vše necháme krátce přejít varem a nakonec vmícháme zakysanou smetanu. Omáčku podle potřeby dochutíme solí.

Vařené špagety rozdělíme na porce, přelijeme pórkovým krémem s krůtími nudličkami, ozdobíme bylinkami a ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí nudličky se špagetami v pórkovém krému

Zpět na recept