Krůtí maso v šouletu

Pečené kroupy, barevné a bílé fazole, a na tom pečené krůtí masíčko!


2.9864x
90 min

Postup přípravy

Předem namočené fazole a kroupy uvaříme každé zvlášť v osolené vodě dopoloměkka, pak je promícháme a ochutíme utřeným česnekem, solí a majoránkou. Celý kus masa osolíme, dáme do olejem vymazaného pekáče a předpečeme v troubě. Maso vyjmeme, do pekáčku rozložíme smíchané fazole a kroupy a na ně položíme krůtí maso. Vše důkladně podlijeme vodou a velmi pozvolna pečeme v troubě doměkka.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí maso v šouletu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.