Krůtí maso s vejci

Snadný a rychle připravený pokrm, který podáváme s vařeným bramborem nebo pečivem a čerstvou zeleninou.


4.321x
35 min
1×

Ingredience

3 stroužkyčesnek
3 ksvejce
1 ksčervená cibule
300 gkrůtí prsa
usekaná pažitka nebo petrželka

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
chilli koření
mletý černý pepř

Postup přípravy

Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na velmi malé kostičky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme najemno. Bylinky usekáme. Nakrájené maso promícháme v míse se syrovými vejci, chilli kořením, solí a pepřem. Na oleji necháme zpěnit cibuli a česnek. Potom přidáme maso s vejci a za stálého míchání, vše na mírném ohni, opékáme do zhoustnutí. Nakonec vmícháme usekané bylinky. Krůtí maso s vejci nejlépe chutná s vařenými brambory a čerstvou zeleninou. Směs můžeme podávat i s pečivem nebo toastem ochuceným česnekem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Krůtí maso s vejci

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena