Krůtí játra na víně

Jednoduchý recept na přípravu pokrmu z krůtích jater.


4.545x
45 min
2×

Ingredience

1 stroužekčesnek
1 kscibule
3 dlčervené víno
500 gkrůtí játra

podle potřeby

olej
vývar
tmavá instantní jíška

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Játra omyjeme a nakrájíme na stejné kousky. Okořeníme mletým černým pepřem. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné kostičky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Na oleji osmahneme cibulku a česnek. Vložíme játra a řádně orestujeme. Potom játra podlijeme vínem a trochou vývaru. Necháme dusit doměkka. Nakonec omáčku zahustíme tmavou instantní jíškou a podle potřeby dochutíme solí a pepřem. Krůtí játra dušená na víně podáváme s rýží. Zdobíme bylinkami a čerstvou zeleninou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Krůtí játra na víně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena