Krůtí hranolky v mandlovém obalu

Vyzkoušejte recept na krůtí hranolky smažené v mandlové strouhance. Hlavní chod i chuťovka.


4.312x
45 min
1×

Postup přípravy

Krůtí prsa očistíme a nakrájíme na hranolky o velikosti přibližně 7 x 3 cm. Z červeného dezertního vína, sojové omáčky, škrobu a cukru umícháme marinádu, ve které necháme krůtí hranolky alespoň 2 hodiny odležet.

Mleté mandle promícháme se strouhankou a vejce rozšleháme se špetkou soli. Krůtí hranolky namočíme ve vejci, obalíme v mandlové směsi a usmažíme ve vyšší vrstvě oleje dorůžova.

Smažené krůtí hranolky podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem jako hlavní chod. Ale jsou i dobrou chuťovkou s nejrůznějšími dipy.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí hranolky v mandlovém obalu

Zpět na recept