Krůtí guláš s hráškem

Krůtí maso je zdravé, měli bychom ho do jídelníčku zařazovat častěji.


4.574x
45 min
31×

Postup přípravy

Maso nakrájíme na menší kostky, cibuli jemně nasekáme, česnek utřeme.

Na oleji zpěníme cibuli, přihodíme nakrájené maso a opečeme. Přidáme česnek, podle chuti 2 - 3 lžíce kečupu. Kdo má rád, použije ostrý. Vše ještě chvíli restujeme. Pak přidáme kmín, papriku, opět podle chuti ostrou i sladkou. V případě, že vaříme dětem, použijeme jen sladkou. Maso zalijeme horkou vodou, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Podle potřeby doléváme vodu.

Když je maso měkké, přidáme do hrnce malou scezenou plechovku hrášku a krůtí guláš s hráškem zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, vše povaříme a dochutíme.

Krůtí guláš s hráškem podáváme s rýží. Porce na talíři zdobíme trochou strouhaného sýra.
user-icon

autor angel 666


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůtí guláš s hráškem

Zpět na recept