Krůta s tykvičkami a olivami

Recept na krůtí prsíčka s chutí středomořské kuchyně.


3.0738x
60 min

Ingredience

sůl
3 ksrajče
1.5 dlbílé víno
0.5 dlolivový olej
mletý pepř
1 kszelená paprika
60 gstrouhaný sýr
petrželová nať
0.5 dlrostlinný olej
500 gkrůtí prsíčka
300 gmladá zelená tykvička
100 gzelená oliva
100 gčerná oliva

Postup přípravy


Vykostíme krůtí prsa, nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji dozlatova. Přidáme spařená, oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata, osolíme, opepříme a dusíme, dokud se tekutina napůl nevsákne.


Mezitím z tykviček odřízneme oba konce (jsou li tykvičky čertvé a mladé, tak je nemusíme loupat) a nakrájíme je na kostičky stejně jako papriku. Olivy překrojíme napůl a vypeckujeme. Vše přidáme ke krůtě, zalijeme vínem a dusíme do měkka.


Podáváme se strouhaným sýrem.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krůta s tykvičkami a olivami

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Istrijská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena