Krupnik

Vydatná večeře s houbami a luštěninou po židovsku.


3.1277x
90 min
2×

Postup přípravy

Houby namočíme. Rajčata, spaříme, oloupeme a nakrájíme. Kopr, celer s natí, mrkev a petržel očistíme a nakrájíme.



Rajčata, cibuli, celer, petržel, fazole, krupky i houby vložíme do hrnce s vodou a zvolna vše vaříme asi hodinu. Pak přidáme mrkve, kopr, podle chuti osolíme, opepříme a vaříme dalších 20 minut. Je-li pokrm příliš hustý, můžeme během vaření doplnit trochou horké vody.



Pokrm servírujeme teplý a můžeme jej zdobit restovanou uzeninou s cibulkou.

user-icon

autor Petrusch


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krupnik

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Židovská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.