Vepřové maso nakrájíme na plátky a osolíme, opepříme z obou stran.
Ke krkovičce připravíme restovanou cibuli - ve woku rozehřejeme olej, necháme rozpustit máslo, orestujeme na něm cibuli, přidáme nasekaný česnek, tymián a oregano. Osolíme a opepříme a cibuli necháme zkaramelizovat. Pak přilijeme kapku octa, promícháme a sundáme z grilu.
Na rozehřátý gril vložíme krkovičku a pečeme z obou stran. Pak přidáme nakrájený chleba a necháme ho také chvíli opéct.
Opečené maso vložíme k cibuli, aby nasákla vypečenou šťávu. Chleba potřeme česnekem, položíme na něj zkaramelizovanou cibuli a navrch krkovičku.
Krkovičku s restovanou cibulí ihned podáváme k jídlu.
Zdroj: iPrima.cz - Rozpal to, šéfe!