Recept na vepřovou krkovici připravenou se zelím a klobásou k dobrému obědu nebo večeři.
2 ks | cibule |
1 lžička | hořčice |
3 lžíce | sádlo |
200 g | klobása |
150 ml | bílé víno |
400 g | kysané zelí |
600 g | vepřová krkovice |
podle chuti | |
---|---|
petrželka | |
pažitka | |
tymián | |
bazalka | |
kerblík | |
jalovčinky | |
1 lžička | drcený pepř |
1 lžička | drcený kmín |
na obalení | |
hladká mouka |
autor Jamajka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.