Křenová omáčka

Pikantní studená omáčka, kterou podáváme k zelenině a pečivu. Je zjemněná tvarohem.


3.0906x
10 min

Ingredience

1 ksjablko
1 kscitron
1 ksmrkev
1 lžícekřen
500 gtvaroh

podle chuti

sůl
mletý pepř

Postup přípravy

Jablko a mrkev očistíme, nastrouháme na jemném struhadle a smícháme s čerstvě vymačkanou citronovou šťávou.

Tvaroh a nastrouhaný čerstvý křen utřeme do krému a vmícháme jablka s mrkví. Křenovou omáčku podle chuti osolíme a opepříme.

Křenovou omáčku podáváme k zeleninu a oblíbenému pečivu, zdobíme kousky jablíček a mrkve.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Křenová omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.