Křenová omáčka

Pikantní studená omáčka, kterou podáváme k zelenině a pečivu. Je zjemněná tvarohem.


3.0906x
10 min

Ingredience

1 ksjablko
1 kscitron
1 ksmrkev
1 lžícekřen
500 gtvaroh

podle chuti

sůl
mletý pepř

Postup přípravy

Jablko a mrkev očistíme, nastrouháme na jemném struhadle a smícháme s čerstvě vymačkanou citronovou šťávou. Tvaroh a nastrouhaný čerstvý křen utřeme do krému a vmícháme jablka s mrkví. Křenovou omáčku podle chuti osolíme a opepříme. Křenovou omáčku podáváme k zeleninu a oblíbenému pečivu, zdobíme kousky jablíček a mrkve.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Křenová omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena