Kremžské vepřové řízky

Velmi rychlé a snadné jídlo.


3.165x
30 min

Postup přípravy

Vepřové maso omyjeme, na krajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran potřeme hořčicí.

V pánvi rozehřejeme olej a řízky na něm smažíme z obou stran. Mezitím si očistíme cibuli a nakrájíme na kolečka.

Při podávání na talíř klademe na předehřátý talíř kremžské řízky. Kolem řízků rozložíme syrovou cibuli, můžeme přidat i trochu hořčice. Kremžské vepřové řízky podáváme s chlebem nebo vařenými brambory. Řízky potřené hořčicí můžeme také obalit ve strouhance.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kremžské vepřové řízky

Zpět na recept