Kremžské vepřové řízky

Velmi rychlé a snadné jídlo.


3.165x
30 min

Postup přípravy

Vepřové maso omyjeme, na krajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran potřeme hořčicí.

V pánvi rozehřejeme olej a řízky na něm smažíme z obou stran. Mezitím si očistíme cibuli a nakrájíme na kolečka.

Při podávání na talíř klademe na předehřátý talíř kremžské řízky. Kolem řízků rozložíme syrovou cibuli, můžeme přidat i trochu hořčice. Kremžské vepřové řízky podáváme s chlebem nebo vařenými brambory. Řízky potřené hořčicí můžeme také obalit ve strouhance.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kremžské vepřové řízky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.