Krémová játrová omáčka

Báječná krémová omáčka. Velice jednoduchá a rychlá! Na její přípravu můžeme použít jakákoliv játra.


3.3317x
30 min
2×

Postup přípravy

Játra očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme. Můžeme je na chvilí naložit do mléka.



Na rozpálenou pánev přilijeme olej a orestujeme nakrájená játra. Můžeme nechat vyškvařit špek a játra na něm osmahnout. Orestovaná játra zalijeme vodou a vaříme do změknutí.

Měkká játra rozmixujeme nebo propasírujeme. Omáčku osolíme, opepříme.



Podáváme s knedlíkem, rýží nebo těstovinami. Můžeme podávat s uvařeným hovězím masem.
user-icon

autor Čumáček


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Krémová játrová omáčka

Zpět na recept