Vaření.czReceptyKrémová játrová omáčka

Krémová játrová omáčka

Báječná krémová omáčka. Velice jednoduchá a rychlá! Na její přípravu můžeme použít jakákoliv játra.


3.3317x
30 min
2×

Postup přípravy

Játra očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme. Můžeme je na chvilí naložit do mléka.

Na rozpálenou pánev přilijeme olej a orestujeme nakrájená játra. Můžeme nechat vyškvařit špek a játra na něm osmahnout. Orestovaná játra zalijeme vodou a vaříme do změknutí.
Měkká játra rozmixujeme nebo propasírujeme. Omáčku osolíme, opepříme.

Podáváme s knedlíkem, rýží nebo těstovinami. Můžeme podávat s uvařeným hovězím masem.
user-icon

autor Čumáček

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Krémová játrová omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena