Králík v těstíčku

4 porce chutného pokrmu z králičího masa


3.0517x
60 min

Postup přípravy

Na tento recept budeme potřebovat vykoštěné maso ze hřbetu a stehen králíka.


Z mouky, 3 lžic oleje, 5 lžic vody a špetky soli umícháme tekuté těstíčko, které necháme asi 2 hodiny odpočinout.


Maso z králíka nakrájíme na tenké plátky, osolíme, potřeme marinádou zhotovenou ze šťávy 1/2 citronu a 1 lžíce oleje a uložíme na 2 hodiny do chladničky.


Krátce před fritováním přimícháme do připraveného těstíčka sníh z 1 bílku. Plátky králíka v tomto těstíčku namočíme a fritujeme v oleji dozlatova. Porce necháme okapat a upravíme na mísu. Zdobíme dílky citronu.


Můžeme také podávat jako hlavní chod s bramborovou kaší.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Králík v těstíčku

Zpět na recept