Králík v alobalu

Plátky králičího masa, obložené slaninou a čerstvou petrželkou. Pečeme v alobalu, aby nám zůstala veškerá šťáva.


3.0591x
90 min

Postup přípravy

Vykostěné maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem a každý plátek masa poklademe slaninou a nasekanou petrželkou. Přeložíme na polovinu, pokapeme vínem a citronovou šťávou a každou porci zabalíme do alobalu, aby při pečení nevytékala šťáva. Poklademe na suchý plech a pečeme v troubě doměkka. Podáváme s bramborem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Králík v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.