Králík po mlynářsku

Připravte si pro změnu nedělní oběd z králičího masa.


3.77x
60 min

Postup přípravy

Uzenou krkovici nebo bůček nakrájíme na plátky. Králíka naporcujeme a mírně osolíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na dno pekáče dáme uzeninu, na ní králíka, kolečka cibule, bobkový list, nové koření a pepř. V 1/2 litru vody rozpustíme masox a králíka podlijeme. Dáme péct do vyhřáté trouby. Mezitím rozpustíme papriku s máslem a těsně před koncem pečení králíka paprikovou směsí potřeme a necháme 5 minut dopéct. Králíka po mlynářsku podáváme s oblíbenou přílohou.
user-icon

autor Jaruš H.

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Králík po mlynářsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena