Králík na kyselo

Recept na králíka pečeného s žampiony a sterilovanými cibulkami. Brambory ve všech možných formách jsou vynikající přílohou.


3.0743x
120 min

Postup přípravy

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme na kousky nakrájené králičí maso a osmahneme. Přidáme máslo podle chuti, osolíme, opepříme a mírně podlijeme. Vše zakryjeme pokličkou a v předehřáté troubě zvolna dusíme doměkka.

Mezitím si nakrájíme žampiony. K podušenému králičímu masu přidáme žampiony, sterilované cibulky, zastříkneme citronovou šťávou a zvolna dodusíme.

Králíka na kyselo podáváme s různě upravenými brambory.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Králík na kyselo

Zpět na recept