Králík na kyselo

Recept na králíka pečeného s žampiony a sterilovanými cibulkami. Brambory ve všech možných formách jsou vynikající přílohou.


3.0743x
120 min

Ingredience

1 kscibule
1 kscitron
200 gžampiony
800 gkráličí maso
100 gsterilované cibulky

podle chuti

sůl
mletý pepř

podle potřeby

máslo

Postup přípravy

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme na kousky nakrájené králičí maso a osmahneme. Přidáme máslo podle chuti, osolíme, opepříme a mírně podlijeme. Vše zakryjeme pokličkou a v předehřáté troubě zvolna dusíme doměkka. Mezitím si nakrájíme žampiony. K podušenému králičímu masu přidáme žampiony, sterilované cibulky, zastříkneme citronovou šťávou a zvolna dodusíme. Králíka na kyselo podáváme s různě upravenými brambory.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Králík na kyselo

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena