Králík na divoko

Králičí maso lze připravit na mnoho způsobů. Vyzkoušejte jeho chuť s kořením na divočinu!


3.512x
120 min
1×

Postup přípravy

Jednotlivé porce králíka dobře očistíme, odblaníme, opláchneme vodou. Maso dobře osolíme, prošpikujeme stroužky česneku (pokud jej máme rádi) a posypeme drceným kmínem a kořením na divočinu. Necháme na oleji péci asi půl hodiny. Podle potřeby podléváme vodou. Maso otočíme, přidáme kousky vepřového bůčku a přisypeme tymián. Pečeme s případným podléváním ještě asi hodinu. Před dokončením maso zasypeme na proužky nakrájenou cibulí. Hotového králíka podáváme s bramborovou kaší nebo houskovým knedlíkem a kyselým zelím. Vzniklou šťávou přeléváme zelí i kaši.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Králík na divoko

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena