Kovbojská večeře

Jedná se o jídlo z konzervy fazolí, je rychlé a jednoduché, také levné.


3.314x
20 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Do pánve vlijeme olej a přidáme nakrájenou cibuli. Orestujeme. Na cibuli vsypeme mleté maso, popřípadě můžeme použít uzeninu, vynikající je salám gothaj, kořeněnější salámy či klobásy. Kdo nechce mít mleté maso na kusy, předem vmíchá do masa trochu vody a rajského protlaku a hotovou kaši vlije na cibuli. Nejjemnější je pokrm, když použijeme mleté maso kuřecí. Do směsi vsypeme mraženou směs na lečo, podlijeme, přidáme sůl a pepř nebo polévkové koření a necháme několik minut podusit, aby zelenina začala měknout. Do uvařeného základu vmícháme konzervu fazolí a je-li potřeba, tak i protlak, který můžeme nahradit kečupem. Pokrm je pak více pikantní. Když se kovbojská večeře prohřeje, okořeníme ji podle vlastní chuti solí, pepřem nebo polévkovým kořením. Můžeme přidat i chilli papričku či chilli koření. Před podáváním sypeme kovbojskou večeři nasekanou petrželkou. Kovbojskou večeři podáváme nejlépe s čerstvým pečivem.
user-icon

autor JanaOss

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kovbojská večeře

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena