Vaření.czReceptyKovářský smažený řízek

Kovářský smažený řízek

Recept na smažený řízek z vepřového masa plněný cibulí.


4.221x
75 min
5×

Ingredience

sůl
4 lžičkyhořčice
1 dlpivo
2 ksvětší cibule
60 dkgvepřová kýta
mletý černý pepř

trojobal

vejce
strouhanka
hladká mouka

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme na půlkolečka a dáme marinovat do piva. Maso nakrájíme, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na jednu polovinu masa dáme cibuli, druhou polovinu přeložíme a konce poklepeme tak, aby přilnuly k sobě. Kovářské řízky obalíme v mouce, vejci a strouhance. V rozpáleném oleji usmažíme z obou stran dozlatova. Kovářský smažený řízek podáváme třeba s vařenými brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kovářský smažený řízek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena