Koule Mňami

Pokud se tento recept rozhodnete vyzkoušet, jistě neprohloupíte, ale je opravdu důležité nechat je alespoň dva týdny uležet v chladu.


3.1120x
30 min

Postup přípravy

Mleté maso podle chuti osolíme a opepříme, přidáme vejce, krupici, strouhanku, jednu na jemno nasekanou cibuli a vše zpracujeme v souvislou hmotu.

Z hmoty tvarujeme koule o průměru asi 2 cm, které na oleji důkladně opečeme.

Hotové koule naskládáme do větší mísy, nebo kameninové nádoby, zarovnáme na plátky nakrájenou cibulí, zasypeme kořením a zajileme lákem z okurek.

Takto připravené necháme minimálně 2 týdny odležet v chladu a můžeme uzobávat. Samozřejmě je lepší nechat je uležet déle.

user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Koule Mňami

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká