Kotlíková polévka

Recept na velmi sytou polévku. Základem je hovězí maso, brambory, čerstvá i sterilovaná zelenina.


3.919x
60 min

Ingredience

4 stroužkyčesnek
1 lvývar
3 ksbrambory
1 kscibule
3 lžícekečup
1 lžičkahladká mouka
1 ksčervená paprika
40 dkghovězí přední
3 lžícesterilované fazole
3 lžícesterilované fazolové lusky

podle potřeby

olej
sůl
mletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy

Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Česnek oloupeme a utřeme se solí a pepřem. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Papriku omyjeme, zbavíme jádřinců a velmi jemně nakrájíme. Sterilované fazolové lusky a fazole necháme okapat. Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Za stálého míchání zaprášíme moukou, přidáme mletou papriku a česnek. Podlijeme vývarem a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme brambory a nakrájenou červenou papriku. Doplníme zbylým vývarem a vaříme, dokud nejsou brambory měkké. Potom polévku dochutíme kečupem a vmícháme obojí fazolky. Ještě asi 5 minut povaříme a podle potřeby dochutíme. Kotlíkovou polévku podáváme s pečivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kotlíková polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena