Kotlety s bramborem v alobalu

Jídlo připravené téměř bez našpinění nádobí.


3.1135x
75 min

Postup přípravy

Kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme, nasolíme a okmínujeme. Brambory oškrábeme a nakrájíme na malé kostičky.

Na větší kus alobalu položíme plátky slaniny, na tu pak připravenou kotletu. Následuje plátek sýra, vrstva brambor, kterou osolíme a posypeme kari kořením. Alobal důkladně zabalíme a utáhneme. Postup opakujeme u všech porcí.

Připravené balíčky dáme na plech, podlijeme horkou vodou a pečeme v předehřáté troubě na 220°C půl hodiny. Potom teplotu zvýšíme na 250°C a dopékáme ještě půl hodiny.

Kotlety s bramborem můžeme servírovat i v alobalu.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kotlety s bramborem v alobalu

Zpět na recept