Vaření.czReceptyKotlety s bramborem v alobalu

Kotlety s bramborem v alobalu

Jídlo připravené téměř bez našpinění nádobí.


3.1135x
75 min

Postup přípravy

Kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme, nasolíme a okmínujeme. Brambory oškrábeme a nakrájíme na malé kostičky. Na větší kus alobalu položíme plátky slaniny, na tu pak připravenou kotletu. Následuje plátek sýra, vrstva brambor, kterou osolíme a posypeme kari kořením. Alobal důkladně zabalíme a utáhneme. Postup opakujeme u všech porcí. Připravené balíčky dáme na plech, podlijeme horkou vodou a pečeme v předehřáté troubě na 220°C půl hodiny. Potom teplotu zvýšíme na 250°C a dopékáme ještě půl hodiny. Kotlety s bramborem můžeme servírovat i v alobalu.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kotlety s bramborem v alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena