Kořeněný pečený králík

Recept na kořeněného králíka.


4.610x
120 min
2×

Postup přípravy

Maso omyjeme, odblaníme a nasekáme na porce. Porce potřeme prolisovaným česnekem.

V pekáčku rozehřejeme olej a sádlo. Vložíme porce králíka, na kostičky nakrájenou anglickou slaninu. Osolíme, opepříme, posypeme divočinou a grilovacím kořením. Přidáme nakrájenou cibuli, necháme ji zpěnit, podlijeme horkou vodou a pečeme ve vyhřáté troubě. Když maso částečně změkne, obrátíme a upečeme dočervena. Asi 15 minut před dokončením přidáme lžíci pikantního kečupu. Během pečení přeléváme maso šťávou dle potřeby.

Kořeněného pečeného králíka podáváme s bramborovými knedlíky.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kořeněný pečený králík

Zpět na recept