Vaření.czReceptyKořeněný guláš z divočáka

Kořeněný guláš z divočáka

Omáčka má chuť zvěřiny.


3.913x
0
3×

Ingredience

sůl
2-3 dlrum
1 lžícemajoránka
3 kscibule
1-2 lžičkykmín
1 ksmasox
2 ksbobkový list
10 kuličeknové koření
1 kgvepřové plecko
10 kuličekcelý černý pepř

podle potřeby

olej
hrubá mouka

Postup přípravy

Vepřové plecko nakrájíme na kostky, vložíme do mísy, osolíme, okmínujeme, přidáme bobkový list, celý pepř a nové koření, promícháme a zalijeme 2 - 3 dl rumu. Necháme v chladu odležet asi 3 hodiny. Na tuku osmahneme nadrobno nakrájené 3 cibule, přidáme maso, krátce osmahneme a zalijeme vývarem z masoxu. Dusíme pod poklicí doměkka. Šťávu zaprášíme hrubou moukou, osmahneme, zalijeme vodou a necháme na mírném ohni nejméně 10 minut provařit. Nakonec ochutíme majoránkou. Kořeněný guláš z divočáka podáváme s kynutým knedlíkem nebo chlebem.
user-icon

autor Luďka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kořeněný guláš z divočáka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena