Kořeněná krůtí játra

Játra vonící kořením a obalovaná v klasickém trojobalu.


4.324x
45 min

Postup přípravy

Krůtí játra omyjeme, zbavíme žilek a posypeme směsí koření, nejdříve však játra potřeme oloupaným a prolisovaným česnekem - množství koření i česneku volíme podle chuti. Necháme chvíli stát a nasát vůni koření.

Játra poté obalíme v mouce, rozkvedlaných vejcích a strouhance.

Osmažíme je v rozpáleném oleji.

Usmažená játra podáváme s bramborovou kaší a zeleninovou přílohou. Zdobíme petrželkou nebo pórkem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kořeněná krůtí játra

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká