Kořeněná krůtí játra

Játra vonící kořením a obalovaná v klasickém trojobalu.


4.324x
45 min

Postup přípravy

Krůtí játra omyjeme, zbavíme žilek a posypeme směsí koření, nejdříve však játra potřeme oloupaným a prolisovaným česnekem - množství koření i česneku volíme podle chuti. Necháme chvíli stát a nasát vůni koření. Játra poté obalíme v mouce, rozkvedlaných vejcích a strouhance. Osmažíme je v rozpáleném oleji. Usmažená játra podáváme s bramborovou kaší a zeleninovou přílohou. Zdobíme petrželkou nebo pórkem.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kořeněná krůtí játra

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena