Koprová polévka s masovými knedlíčky

Nezvyklá kombinace kopru, rýže, cuket a masových knedlíčků vás určitě mile překvapí


2.9984x
75 min

Postup přípravy

Hovězí maso smísíme s koriandrem, vejcem, strouhankou, cibulí, solí a pepřem. Vzniklou hmotu rozdělíme na 30 dílků a navlhčenýma rukama z nich tvarujeme kuličky. Hotové je zakryjeme a dáme do ledničky. V hrnci rozpálíme olej a polovinu masových knedlíčků asi 10 minut opékáme. Osmahnuté kuličky vyjmeme a necháme osušit na ubrousku, to samé uděláme s druhou polovinou. Přidáme rýži, jarní cibulku, kopr, vývar, sůl a pepř a přivedeme k varu. Potom teplotu zmírníme, polévku zakryjeme a 20 minut vaříme na mírném ohni. Přidáme cukety nakrájené na kostičky, masové knedlíčky a mírným varem vaříme ještě 8 minut. Hotovou polévku zdobíme koprem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Koprová polévka s masovými knedlíčky

Zpět na recept