Koložvárské zelí jinak

Vylepšené koložvárské zelí. U nás se sní za den.


4.314x
120 min
2×

Ingredience

1 kgrýže
200 geidam
2 kelímkykysaná smetana
1 kgmleté maso
1 konzervasterilované žampiony
4 kspikantní klobása
1 konzervasterilovaná kukuřice
1.5 kgkysané zelí

Postup přípravy

Rýži uvaříme do poloměkka. Kysané zelí povaříme. Maso okořením a na pánvi podusíme. Přidáme protlak, krátce orestujeme a odstavíme. Klobásku nakrájíme. Pekáč vymastíme máslem a vysypeme strouhankou. Sterilovanou zeleninu scedíme. Na dno dáme polovinu dušeného zelí a rýži, maso, klobásku, kukuřici, žampiony a opět dáme vrstvu zelí. Vše zalijeme kysanou smetanou a posypeme strouhaným sýrem. Koložvárské zelí v pekáči dáme péct do rozehřáté trouby na 180 °C asi na 25 - 30 minut. Upečené koložvárské zelí nakrájíme a podáváme se sterilovanými okurkami.
user-icon

autor eroo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Koložvárské zelí jinak

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena