Kokosové tsampa koule s rozinkami

Recept na chutné kokosové koule z tsampy, tradičního tibetského pokrmu.


5.02x
15 min

Postup přípravy

Rozinky namočíme do horké vody, alespoň na 10 minut, pak je scedíme. Kokos na sucho opražíme na pánvi, půl hrnku přidáme do směsi, čtvrt necháme na obalování koulí. V kastrolku si rozpustíme kokosový olej.

V míse smícháme všechny ingredience dohromady, mléko doléváme postupně a vytvoříme sypkou nelepivou hmotu. Z ní tvarujeme kokosové tsampa koule a ty pak obalíme v kokosu.

Takto připravené kokosové tsampa koule s rozinkami můžeme podávat jako sladkou svačinku, chuťovku nebo cukroví.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kokosové tsampa koule s rozinkami

Zpět na recept