Kokosky mé maminky

Pokud nám zůstanou vaječné bílky, například po pečení buchty, tak máme možnost tyto bílky chutně upotřebit podle jednoduchého receptu.


3.76x
35 min

Postup přípravy

Do tuhého sněhu vyšlehaného z bílků zašleháme cukr moučka. V teplé lázni krém za stálého míchání ohřejeme.

Do teplého krému přidáme strouhanku, špetku strouhané citronové kůry a strouhaný kokos a pak na pečící papír položený na plechu dáváme lžičkou hromádky těstíčka.

Kokosky se pečou přibližně 20 minut při teplotě 165 °C.

Kokosky mé maminky podáváme jako chutné křehké cukroví.
user-icon

autor nezhodova


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kokosky mé maminky

Zpět na recept