Kokosáček

Recept na zdobený pudink s jablíčky a kokosem. Dětem chutná.


3.511x
60 min

Ingredience

60 gcukr
60 gmáslo
0.5 lmléko
250 gjablko
50 gkokosová moučka
1 balíčekvanilkový pudinkový prášek

podle chuti

ovoce
citronová šťáva

na ozdobu

šlehačka ve spreji
piako

Postup přípravy

Jablka očistíme a nastrouháme. Z mléka a pudinkového prášku uvaříme podle návodu pudink. Do pudinku přidáme cukr, kokosovou moučku, máslo a oloupaná nastrouhaná jablka. Pudink ochutíme citronovou šťávou. Kokosáček dobře promícháme a nalijeme do misek vypláchnutých studenou vodou. Necháme vychladit. Pak kokosáčky vyklopíme na talířky, dokola dáme ovoce - jahody nebo maliny, ozdobíme šlehačkou a pocákáme buď hustou ovocnou šťávou nebo pikaem, karamelem či čokoládou podle chuti. Ozdobený kokosáček ihned podáváme.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kokosáček

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena