Kneippova polévka postní

Půst neznamená pouze hladovění, ale hlavně jednoduchá bezmasá jídla.


3.173x
20 min

Postup přípravy

Chléb usušíme v troubě. V hmoždíři jej utlučeme a v bavlněném sáčku necháme na suchém místě alespoň týden uležet.

Vodu osolíme, uvedeme do varu, zavaříme chléb a kmín. Vše povaříme asi 10 minut a ochutíme máslem.

Před podáváním na stůl vlijeme do polévky vejce rozšlehané v mléce. Podle potřeby dosolíme. Polévku ihned podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kneippova polévka postní

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.