Vaříme levně: Jak připravit nejlepší klasické bramborové knedlíky?
Přemýšlíte, jak připravit klasické bramborové knedlíky, které budou nadýchané, pevné a nerozvaří se? Bramborové knedlíky jsou v české kuchyni a dalších kuchyních střední Evropy nepostradatelné. V každé oblasti si mohou připravovat trochu jinak, přestože základ z brambor, vajec a mouky je vždy stejný. V článku najdete osvědčený postup i suroviny a tipy, jak se vyhnout nejčastějším chybám. Jak připravit nejlepší bramborový knedlík, jakou může mít podobu a k čemu ho podávat?
7 levných jídel, která můžeme uvařit, i když není peněz nazbyt
Vařit levně nutně neznamená snížit z nároků na dobré jídlo. Vždycky platí, že nejlevnější jsou plodiny, které zrovna mají sezónu. Vedle nich ale existuje také řada základních surovin, ze kterých můžeme levně vařit po celý rok, aniž by to strhlo naši peněženku. Mezi ně patří brambory, rýže, luštěniny nebo těstoviny. Z nich připravíme syté a chutné pokrmy bez ohledu na roční období.
Autor:vlčice


Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena