Vaření.czReceptyKlokaní maso se zeleninovým soté

Klokaní maso se zeleninovým soté

Recept z klokaního masa.


3.25x
90 min

Postup přípravy

Klokaní maso odblaníme a nakrájíme na větší kostky. V misce si připravíme soté z hrášku, mrkve, kedlubny a květáku. Zeleninu očistíme a nakrájíme. Vložíme na rozpálenou pánev, podlijeme trochou vody nebo vývaru a podusíme. Osolíme, opepříme a dáme odležet. Kostky masa si opražíme na pánvi, zalijeme v pekáči naším soté a dáme péct do trouby na 75 minut na 200 °C. Klokaní maso se zeleninovým soté podáváme s vařenou kukuřicí.
user-icon

autor aluken

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Klokaní maso se zeleninovým soté

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena