Jde o jídlo z klasické ruské kuchyně, pojmenované po kupecké rodině z Novgorodu. Jeho historie sahá až ke konci 19. století.
2 lžíce | máslo |
1 lžička | ocet |
4 ks | cibule |
2 lžíce | olivový olej |
250 cl | kysaná smetana |
5 lžic | hořčice plnotučná |
125 cl | masový vývar |
1 lžička | citronová šťáva |
500 g | hovězí svíčková |
podle potřeby | |
---|---|
sůl | |
podle chuti | |
mletý černý pepř |
autor alyš
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena