Klasický guláš bez míchání

Recept na obyčejný guláš, ale s pohodlnějším způsobem přípravy.


3.411x
120 min
7×

Ingredience

5 stroužkůčesnek
3 lžícesolamyl
0.8 lvoda
0.5 kostkymasox
3 ksvětší cibule
2 lžičkygulášové koření
3 lžičkymletá sladká paprika
1 kgvepřové plecko

podle chuti

feferonka

Postup přípravy

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Oloupanou cibuli také nakrájíme. Česnek oloupeme.

Maso s cibulí a česnekem vložíme spolu s ostatními surovinami a kořením do hrnce na pečení a promícháme. Hrnec potom důkladně přikryjeme alobalem a guláš bez míchání pečeme při 250 °C asi 1,5 hodiny, až je maso měkké. Během pečení guláše nemícháme, nesolíme a nesundáváme alobal!

Klasický guláš bez míchání podáváme s rýží, bramborem nebo těstovinami - podle toho, co nám chutná.
user-icon

autor milisek90


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Klasický guláš bez míchání

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.